• Video screenshot
 • Video screenshot
 • Video screenshot
Bug
Click the stars to rate
Close
Friend's e-mail address:
Message:
(optional)

Bug

Agnes is on the run from his violent ex. Her new boyfriend is also on the run - from a swarm of insects that he claims are trying to take over his body. Together they hide in a worn down motel far from human settlements. Now Agnes also notice the insects ...

Genres
Drama, Horror, Thriller
Year
2006
Run time
1h 38min
Subtitles
Norwegian, Finnish, Danish, Swedish
Rating
Publisher
Scanbox
Country
N/A
Director
William Friedkin
Written by
Tracy Letts
Cast
Ashley Judd, Lynn Collins, Michael Shannon
Availability
© 2015 Copyright Scanbox, All rights reserved.
User reviews (21)
 • Avatar of minouri
  5 years ago
  En av de bättre "skräckfilmer" jag hittat på länge. Folk har blivit blinda för det vackra bakomliggande i filmer, viket jag tyckte den här filmen hade. Jag skulle inte vilja kalla det en skräckfilm och det var inte heller meningen enligt regissören att den skulle bli kallad skräckfilm då den enligt honom inte var tänkt att vara det. Mer en slags psykologisk dramafilm.

  För alla de som älskar annorlunda filmer. Slutet var bra, den gav hela handlingen en vacker touch och man kände en sorts sympati för karaktärerna. Vann pris på Cannes festivalen.
  1
 • Avatar of Derivator
  5 years ago
  Bra film. Skulle rekommendera den till folk som inte bara vill se mainstream skräck utan kanske något lite annorlunda, psykologiskt och nytänkande. Förvänta dig som sagt ingen mainstream skräckfilm utan något mer byggt på paranoia och schizofreni.
  5/5+
  1
 • Avatar of Snuttan85
  4 years ago
  Skit film! Inte ens värd att se även fast den är gratis!
  0