• Video screenshot
Strandhugg i Somras

Part of Plus Package

To watch, get Plus Package

Click the stars to rate
Close
Friend's e-mail address:
Message:
(optional)

Strandhugg i Somras

Stellan Skarsgård springer runt naken i skärgården och uppvaktar dansk gladporrstjärna!Erik (Stellan Skarsgård) arbetar under sommaren på en båtmack i skärgården och ägnar sin fritid åt amatörfotografering. När Erik förälskar sig i Sonja (svensktoppsstjärnan Siv-Inger i hennes enda filmroll), som tyvärr redan är förlovad, börjar han smyga på henne med sin kamera. Trots sitt hektiska liv hinner Erik med ett erotiskt äventyr med den mogna kvinnan Gudrun (Anne Birgit Garde från de danska sängkanten-filmerna). I en dramatisk scen räddar Erik Sonja från att drunkna, sedan hennes pojkvän försökt våldta henne. Tycke uppstår mellan Sonja och Erik, men det visar sig att Sonja är Gudruns dotter…

Genre
Cult Classics
Year
1974
Run time
1h 28min
Subtitles
N/A
Rating
Publisher
Klubb Super 8
Country
N/A
Director
Mikael Ekman
Written by
-
Cast
Annie Birgit Garde, Börje Nyberg, Kent-Arne Dahlgren, Monica Ekman, Siv-Inger Svensson, Stellan Skarsgård
Availability
© 2015 Copyright Klubb Super 8, All rights reserved.
User reviews (2)
 • Avatar of freezeman
  4 years ago
  Intressant att se Stellan Skarsgård som ung! Vissa moment i filmen hettar till en aning och hyfsad handling för att vara så gammal film.
  1
 • Avatar of MsHoffmann
  3 years ago
  Kollar igenom massa gamla filmer med Stellan Skarsgård, tycker det är väldigt mycket snusk i filmerna! ;) Men de är helt okej. Denna var bra och med ett litet annorlunda slut! Dock förstod jag bara hälften av vad "morsan" sade.
  0